fallback-no-image-216
  • Add Favorites
  • Contact Author
  • Visit Website
  • Print this page
  • Leave Comment
  • Facebook Twitter LinkedIn Google+

Sevil.ro - Nutritie si Wellness - Tratamente pentru prevenirea imbolnavirii

 STIL DE VIATA SANATOS?

Stilul de viata sanatos reduce riscul unor boli grave si al mortii       premature.

Traim in secolul tehnologiei in care bolile pot fi prevenite. Studiile stiintifice au identificat anumite tipuri de comportament care contribuie la aparitia unor maladii grave, soldate cu decese premature. Numeroase decese datorate bolilor pot fi prevenite. Sanatate nu inseamna doar tratarea diagnosticelor. Sanatateainseamna in egala masura pastrarea unei stari de bine din punct de vedere fizic, mental si social si prevenirea bolilor ce pot aparea. Pentru a fi sanatos si a preveni imbolnavirea, nu este de ajuns sa ai o alimentatie echilibrata. Important este si ce bei, sau consumi intre mese.

Ideile traditionale despre ce inseamna un nivel optim de vitamine in organism sunt valabile si astazi. Consumul suplimentelor naturale ofera numeroase beneficii pentru organism.

Consumul zilnic de Suc de Graviola intareste sistemul imunitar. Studii recente au demonstrat ca Sucul 100% natural de Graviola regleaza ceasul biologic al organismului, combate insomnia, anxietatea si depresia, imbunatateste digestia, previne bolile articulare, osteoporoza si bolile de inima. 

Descopera mai multe despre cum iti poti imbunatati calitatea vietii pe www.sevil.ro 

Open in Google Maps

Listing Location

mai departe

Related Listing


gazduire web